IniciNoticiesEntitatsPERE VENDRELL ÉS NOMENAT NOU PRESIDENT DEL CLUB PATÍ TORDERA EN EL...

PERE VENDRELL ÉS NOMENAT NOU PRESIDENT DEL CLUB PATÍ TORDERA EN EL TRANSCURS DE L’ASSEMBLEA DE FINAL DE TEMPORADA 2010-2011.

Divendres passat es va celebrar l’assemblea del Club Patí Tordera d’aquesta temporada 2010-2011. A banda de repassar l’exercici econòmic i la temporada esportiva del club, l’assemblea d’ahir també va servir per donar a conèixer el nou president de l’entitat i la seva junta. El fins ara president, Ramón Vinyoles, passa el relleu al també torderenc Pere Vendrell. En el seu últim acte oficial com a president, Vinyoles es mostrava satisfet de la feina feta durant aquests anys al capdavant del club i content amb aquesta última temporada, en què el club s’ha quedat a les portes de classificar-se pels play-off de l’OK Lliga. Una altra dels objectius de la junta que plega era deixar els comptes amb 0 euros de deute. I ho han aconseguit. Escoltem les reflexions del ja expresident del Club Patí Tordera, Ramón Vinyoles, que també es mostra confiat amb aquesta nova junta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/ramon-vinyoles.mp3|titles=ramon vinyoles]

El nou president del club pati Tordera, Pere Vendrell explica que entre els objectius del nou projecte és potenciar l’hoquei base i intentar pujar de categoria.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/Pere-Vendrell.mp3|titles=Pere Vendrell]

Com a Delegat de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera, Josep Romaguera també es mostrava satisfet amb l’evolució esportiva de la secció i els resultats aconseguits aquesta temporada. Romaguera també explica que econòmicament, la secció de patinatge artístic funciona de manera independent al club i que van tirant endavant any rere any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/Josep-Romaguera.mp3|titles=Josep Romaguera]

A l’assemblea va assistir un bon nombre de socis i el regidor Carles Aulet en representació de l’ajuntament.