IniciNoticiesPolíticaDEMÀ ES CONSTITUEIX EL NOU AJUNTAMENT. ELS REGIDORS JURARAN O PROMETRAN EL...

DEMÀ ES CONSTITUEIX EL NOU AJUNTAMENT. ELS REGIDORS JURARAN O PROMETRAN EL CÀRREC I ELEGIRAN L’ALCALDE PER ELS PROPERS QUATRE ANYS. EL CONVERGENT, JOAN CARLES GARCIA TÉ LA REELECCIÓ ASSEGURADA.

Demà es constitueix el nou ajuntament. El ple, que serà retransmès íntegrament per Ràdio Tordera, començarà a les dotze del migdia. La sessió serà presidida per la taula d’edat, formada pel regidor més gran i el més jove. Aquest cop la taula d’edat la presidiran el convergent Jordi Camó i el republicà Jordi Romaguera. Els nous regidors hauran de prometre o jurar el càrrec i després es procedirà a l’elecció de l’alcalde. Joan Carles Garcia recordava que fins aquest dissabte ha estat alcalde en funcions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/alcalde-funcions.mp3|titles=alcalde funcions]

Poden ser candidats al càrrec tots els caps de llista que han obtingut representació municipal, és a dir, Joan Carles Garcia, per Convergència i Unió, Josep Romaguera, pel Partit Socialista, Xavier Pla d’esquerra republicana de Catalunya i Xavier Martin del Partit Popular. Joan Carles Garcia, però, té la reelecció assegurada perquè Convergència i Unió va obtenir a les eleccions la majoria absoluta amb 9 regidors. A partir de l’elecció, l’alcalde podrà signar els decrets per repartir les regidories i les tasques de govern.

ÚLTIMES NOTÍCIES