IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA EL MANDAT AGRAINT LA FEINA FETA PER ELS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA TANCA EL MANDAT AGRAINT LA FEINA FETA PER ELS SET REGIDORS QUE A PARTIR DE DISSABTE DEIXARAN EL CONSISTORI.

Un ple extraordinari molt ràpid va tancar ahir a la tarda oficialment el mandat municipal 2007 a 2011. En un ambient distès i menys oficial, ahir es va aprofitar per acomiadar els regidors que no seguiran en el consistori. Els set regidors que no tornaran a repetir els propers anys són els convergents, Marc Unió i Rafel Matas; els socialistes David Grimal i Silvia Verano; els independents Josep Alsina i Albert Turon; i el republicà Bernat Costas. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va fer un discurs institucional per agrair la feina feta per tots els regidors durant els últims anys i se’ls va entregar un rèplica de l’escultura de la plaça de Miquel Martí i Pol. Seguidament, tots ells van realitzar una darrer missatge d’acomiadament. El regidor Marc Unió, va agrair l’oportunitat brindada de treballar per Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/comiat-marc.mp3|titles=comiat marc]

El regidor Rafel Matas, assegurava que el Tordera actual és millor que el que va trobar fa de 12 anys quan va entrar a l’ajuntament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/comiat-rafi.mp3|titles=comiat rafi]

La regidora del PSC, Silvia Verano va valorar molt positivament l’experiència d’ estar a l’ajuntament i poder treballar per els ciutadans de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/comiat-silvia.mp3|titles=comiat silvia]

El regidor del MAT, Albert Turon va destacar el projecte impulsat per el seu grup durant aquest 8 anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/comiat-albert.mp3|titles=comiat albert]

El regidor d’ERC, Bernat Costas manifestar l’honor que havia representat per ell formar part de l’ajuntament durant aquest 8 anys i va defensar la figura del polític.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/comiat-bernat.mp3|titles=comiat bernat]

Ahir també s’acomiadaven de l’ajuntament el regidor del MAT, Josep Alsina, i del PSC, David Grimal, que van excusar la seva presencia a la sala de plens.

Amb el ple extraordinari d’ahir es va tancar el mandat. El proper ple serà dissabte a les 12 del migdia i servirà per constituir el nou ajuntament. Els nous regidors juraran o prometran els càrrec i s’incorporaran al consistori. Dissabte hauran de votar l’alcalde, i Joan Carles Garcia ja té la reelecció assegurada amb nou regidors.

ÚLTIMES NOTÍCIES