IniciNoticiesComerçTORDERA IMPULSA EL PROGRAMA FORMATIU “MODERNITZA’T” PER A COMERCIANTS I MARXANTS DE...

TORDERA IMPULSA EL PROGRAMA FORMATIU “MODERNITZA’T” PER A COMERCIANTS I MARXANTS DE MERCATS.

La Diputació de Barcelona, a través de l’Ajuntament de Tordera, posa a la disposició dels comerciants i marxants locals la nova oferta formativa Tallers Modernitza’t 2011. Aquestes accions, que tenen una durada aproximada d’entre dues i quatre hores, tracten temes com la gestió i direcció de l’empresa, marxandatge, gestió de personal, aparadorisme, desenvolupament del producte, noves tecnologies, atenció a la clientela o dinamització i tenen com a objectiu contribuir a la millora de la professionalitat del sector. Els tallers que s’ofereixen per a comerciants són els següents: “Una clientela satisfeta pot ser una clientela fidel”, “Com gestionar una queixa correctament”, “Com presentar el producte de manera atractiva”, “Com crear o participar en una campanya de promoció”, “Promoció del producte a través de les xarxes socials i entorns web” i “La innovació en el comerç”.

Els tallers de formació i sensibilització específica per a marxants i paradistes de mercats de venda no sedentària que s’ofereixen són els següents: “Com millorar l’atenció del comprador/a a la nostra parada”, “Com millorar la imatge del nostre punt de venda”, “Com presentar el producte de manera atractiva”, “Normes que regeixen el funcionament dels mercats” i “Seguretat alimentària i etiquetatge”.

Per tal que aquests tallers es puguin realitzar a Tordera és necessari un nombre mínim de persones interessades. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Promoció de la Vila es recomana seleccionar el taller que els interessats considerin més adient. A Tordera s’impartirà aquell taller que compti amb més nombre de persones preinscriptes. El formulari per inscriures es pot omplir a la pàgina www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES