IniciNoticiesCulturaL’HEREU I PUBILLA DE TORDERA AITOR NOGUEROL I LAURA CARLES PARTICIPEN AQUEST...

L’HEREU I PUBILLA DE TORDERA AITOR NOGUEROL I LAURA CARLES PARTICIPEN AQUEST CAP DE SETMANA AL CERTAMEN D’ELECCIÓ DEL PUBILLATGE COMARCAL.

Aitor Noguerol i Laura Carles participaran dissabte a l’elecció de l’hereu i la pubilla del Maresme 2011 en un acte que enguany es celebrarà a Pineda de Mar. Durant el matí es faran les proves als candidats i candidates a Pubilla i Hereu del Maresme a la Biblioteca Serra i Moret. Al migdia, els participants assistiran a un dinar i a la tarda faran ACtivitats diverses i una cercavila a la Plaça de les Mèlies. A les 8 del vespre faran una trobada a la sala multiespai de la Biblioteca Manuel Serra i Moret on es farà el sopar de gala. En finalitzar el sopar es celebrarà l’Acte d’elecció del Pubillatge Comarcal del Maresme 2011. Al sopar també hi assistirà el torderenc Marc Francesc Camps, hereu de Tordera 2009 i hereu de Catalunya 2010, títol que mantindrà fins a la propera elecció del pubillatge nacional i que s´organitzarà durant el mes d’octubre.

Tant Laura Carles com Aitor Noguerol assistiran a l’acte de proclamació del pubillatge comarcal acompanyats, entre d’altres, de la Regidora de Festes, M.Àngels Cayró i de la delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal

ÚLTIMES NOTÍCIES