IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ ACULL AVUI UNA JORNADA D’EXPRESSIÓ DRAMÀTICA.

EL TEATRE CLAVÉ ACULL AVUI UNA JORNADA D’EXPRESSIÓ DRAMÀTICA.

La Sala Gran del Teatre Clavé acollirà avui una mostra de l’Aula de teatre del Centre de Formació Artística. Enguany, els alumnes que cursen expressió dramàtica portaran a l’escenari les històries de Gianni Rodari. Les històries són jocs senzills que poden entendre i fruir tots els infants i giren entorn temes que neixen d’una visió crítica del món, plena de realitat i d’optimisme. “L’amo de la lluna”, “El mag”, “Taxi cap a les estrelles” i “Una tarda de visites” són les trames en què intervindran els alumnes d’expressió dramàtica per mostrar al públic els aprenentatges adquirits durant el curs.

La mostra de l’Aula de teatre començarà a les 8 de la tarda a la Sala Gran del Teatre Clavé. Durant aquesta jornada, els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Lluís Companys que han cursat el crèdit variable d’expressió dramàtica també mostraran al públic el treball que han fet durant els darrers mesos. En aquest cas, serà a les 12 del migdia.

Finalment, avui just després de la mostra de l’Aula de Teatre, els participants al taller d’expressió dramàtica organitzat conjuntament pel Servei Més Jove (S+J) de la Creu Roja de Tordera i el Teatre Clavé representaran “Persones o personatges?”, una obra en què han treballat durant el curs. En tots tres casos, l’entrada és gratuïta i oberta al públic.

ÚLTIMES NOTÍCIES