IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ, LA BIBLIOTECA, EL CASAL DE JOVES I 150 VOLUNTARIS...

EL TEATRE CLAVÉ, LA BIBLIOTECA, EL CASAL DE JOVES I 150 VOLUNTARIS PARTICIPEN EN L’EDICIÓ 2011 DE LA MIRADA DEL POETA DEDICAT A JOAN MARGARIT.

A manca de poques hores per l’acte central de La Mirada del poeta, els prop de 150 voluntaris involucrats en la segona edició del projecte ultimen els preparatius. Amb la poesia del Càlcul d’estructures de Joan Margarit com a eix central, la passejada poètica començarà a les 9 del vespre a la Biblioteca de Tordera, on a partir d’un audiovisual es treballarà el tema de l’oblit impossible i la recuperació de la memòria a través de la lectura. La passejada continua fins al Teatre Clavé, que estarà dividit en dos espais principals. I des d’allà el recorregut seguirà fins al parc Prudenci Bertrana, on l’absència de futur serà el tema del darrer tram de la passejada, que durarà unes dues hores i mitja. El director del teatre clavé, Josep Navarro explica el recorregut de la mirada del poeta 2011.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/mirada-poeta-1.mp3|titles=mirada poeta 1]

Entre els col·lectius que participen a la segona edició de La Mirada del poeta hi ha, per exemple, entitats culturals com l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, institucions de caire educatiu, com els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Lluís Companys que cursen el crèdit d’expressió dramàtica o les alumnes de l’Escola d’adults de Tordera, col·lectius amb una tasca social com els participants al taller de teatre del Servei Més Jove (S+J) de la Creu Roja de Tordera, i grups de músics que assagen al Casal de Joves de Tordera, com Here Again i Against the Gravity, entre molts altres.

A tots ells, cal sumar-hi els Perque la notte, un grup d’una vintena de joves de Bolonya que participen en tallers d’expressió dramàtica a La Baracca i que enguany s’uneixen al projecte de La Mirada del poeta, i els ciutadans que a títol individual també participen al projecte i que configuren, en el seu conjunt, un mapa social i generacional divers. El director del teatre clavé, Josep Navarro confia que el projecte la mirada del poeta continuï en el futur, sent un referent cultural al municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/mirada-poeta-2.mp3|titles=mirada poeta 2]

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé, la Biblioteca de Tordera i el Casal de Joves, amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb el patrocini de La Caixa.

ÚLTIMES NOTÍCIES