IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA A L’AUDITORI DE GIRONA...

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA A L’AUDITORI DE GIRONA PER ASSISTIR A UN CONCERT DE LA SIMFÒNICA DE VIENA.

Més de trenta persones, moltes d’elles membres de l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé, s’han interessat per la iniciativa organitzada per aquest col·lectiu per assistir, el proper diumenge 29 de maig, al primer concert que l’Orquestra Simfònica de Viena duu a terme a Girona. Serà a l’Auditori de la ciutat, dins del marc de la celebració del 5è aniversari d’aquest equipament cultural. El president de l’associació d’espectadors, Pau Megias explica que durant l’any organitzen quatre sortides, principalment a Barcelona i Girona, per veure obres de diverses disciplines artistiques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/pau-megias.mp3|titles=pau megias]

Aquesta és la tercera sortida que organitza l’AE durant la temporada, després que en mesos anteriors diversos socis es desplacessin al Teatre municipal de Girona per assistir com a públic a l’espectacle “Gàrrick” del Tricicle, inclòs en el Festival Temporada Alta, i també al Teatre Nacional de Catalunya per veure l’obra “Agost”.

Actualment, l’AE compta amb prop de 200 socis que gaudeixen de diversos avantatges, com ara descomptes en les entrades pels espectacles de la programació estable del Teatre Clavé o bé estar informat dels espectacles de cada temporada del Teatre Clavé i de les sortides que organitza l’Associació.

ÚLTIMES NOTÍCIES