IniciNoticiesEntitatsS’ORGANITZEN TRES PANTALLES GEGANTS A TORDERA PER VEURE LA FINAL DE LA...

S’ORGANITZEN TRES PANTALLES GEGANTS A TORDERA PER VEURE LA FINAL DE LA CHAMPIONS.

Bogeria per el barça a Tordera. Els culers que vulguin veure aquest dissabte, 28 de maig la final de la Champions entre el F.C. Barcelona i el Manchester United tindran a la seva disposició tres pantalles gegants organitzades per diferents col·lectius del nostre poble.

La penya barcelonista de Tordera ha preparat una pantalla gegant en el pavelló de la plaça concòrdia. L’entrada serà gratuïta. Hi haurà servei de bar amb entrepans i begudes. El president de la penya, Salva Manresa ens dona més detalls.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/pantalla-penya-barça.mp3|titles=pantalla penya barça]

D’altra banda, el grup excursionista Miralles convida a veure la final de Wembley amb pantalla gegant al parc Prudenci Bertrana i després gaudir de concerts amb Surfing Quatro, Hombre Topo i Bandits Bombs. El membre del grup excursionista, Met Pagès explica que aquestes activitats s’inclouen en el primer festival Rock&Miralles.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/met-pantalla.mp3|titles=met pantalla]

Les persones interessades en sopar poden comprar el tiquet anticipat per 4€ al Casal de Joves de Tordera. Durant tota la nit hi haurà servei de Bar a preus populars i musica.

Finalment, la promoció de l’any 1996 de l’escola Sant Josep ha organitzat una pantalla a la pista de l’amistat. Hi haurà servei de bar per a tots. I al finalitzar han preparat una minidisco per a totes aquelles que hagin assistit al partit.

ÚLTIMES NOTÍCIES