IniciNoticiesPolíticaERC VISITA EL VEÏNAT DE SANT PERE PER EXPLICAR LA FEINA FETA...

ERC VISITA EL VEÏNAT DE SANT PERE PER EXPLICAR LA FEINA FETA PER ESQUERRA PER ACONSEGUIR EL MERCAT. EL CANDIDAT XAVIER PLA REMET EN FORÇA CONTRA EL CANDIDAT DE CIU QUI ACUSA D’IGNORANT I PREPOTENT.

La candidatura d’Esquerra va ser ahir al veïnat de Sant Pere per explicar als veïns la proposta del mercat, i alhora va repartir un butlletí específic que resumeix la posició republicana sobre aquesta qüestió. Segons els republicans el mercat de Sant Pere és una reivindicació històrica dels veïns del barri, que després d’anys ignorada, ha estat recollida per l’Ajuntament gràcies a la feina feta per Esquerra. Escoltem el candidat a l’alcaldia, Xavier Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/mercat-st-pere-1.mp3|titles=mercat st pere 1]

Aquest mercat, que es celebrarà els dijous al matí, donarà servei a unes 3.000 persones i permetrà impulsar l’economia del veïnat. El mercat començarà a funcionar el mes de setembre, un cop resolts tots els tràmits legals. El mercat de marxants de Sant Pere es situarà als carrers Emili Vendrell i Passatge Jardí, a l’entorn del parc; i això permetrà que funcioni molt proper a la majoria de comerços del barri.

D’altra banda, Esquerra Republicana també han volgut sortir al pas de les declaracions realitzades el cap de setmana per el candidat de CiU, Joan Carles Garcia on afirmava que les propostes dels altres partits polítics en aquesta campanya no tenen ni cap ni peus. El candidat d’ERC, Xavier Pla creu que aquestes manifestacions són per ignorància i una mostra de prepotència per part del candidat nacionalista.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/mercat-st-pere-2.mp3|titles=mercat st pere 2]

ERC de Tordera continuarà la feina de carrer fins divendres amb l’instal·lació de la carpa de campanya, a la plaça Rabert on parlaran sobre el projecte de tancament centre vila i també aniran al camí ral.

ÚLTIMES NOTÍCIES