IniciNoticiesPolíticaELS PARTITS POLÍTICS ENTREN A LA RECTA FINAL DE LA CAMPANYA BUSCANT...

ELS PARTITS POLÍTICS ENTREN A LA RECTA FINAL DE LA CAMPANYA BUSCANT LA PROXIMITAT AMB EL VOTANT.

Els partits polítics continuen aquesta setmana amb la campanya de proximitat. El PSC promou a partir d’avui i fins dijous, a partir de les 5 de la tarda, l’instal·lació de la carpa del partit en diverses urbanitzacions del municipi. Aquest dimarts, 17 de Maig estaran a la urbanització de Sant Daniel, el dimecres, 18 de Maig a la urbanització de Tordera Parc i el dijous, 19 de maig a la urbanització de les Ferreres.

Per la seva banda, La candidatura d’Esquerra Republicana serà aquest dimarts a la tarda al Passatge Jardí del veïnat de Sant Pere per explicar als veïns la proposta del mercat, i alhora repartirà un butlletí específic que resumeix la posició republicana sobre aquesta qüestió. Els independentistes apunten que el mercat de Sant Pere és una reivindicació històrica dels veïns del barri, que després d’anys ignorada, ha estat recollida per l’Ajuntament gràcies a la feina feta per Esquerra.

El Partit Popular de Tordera també dedicarà els últims dies de campanya a fer feina de proximitat, ahir van visitar veïns de Mas Mora i Sant Andreu. Aquest dimarts 17 de maig visitaran el nucli urbà, Sant Andreu, Terra brava i Tordera Park, el dimecres 18 de maig aniran a Sant Pere, Niàgara Park i Àgora Park i Dijous, 19 de Maig Nucli Urbà i Sant Daniel.

ÚLTIMES NOTÍCIES