IniciNoticiesPolíticaTORDERA APROVA UN NOU TRÀMIT URBANÍSTIC PER ACOLLIR LA INVERSIÓ DE 190...

TORDERA APROVA UN NOU TRÀMIT URBANÍSTIC PER ACOLLIR LA INVERSIÓ DE 190 MILIONS D’EUROS D’INDITEX.

En plena campanya electoral, l’ajuntament de Tordera va realitzar ahir l’últim ple de la legislatura. El consistori va donar llum verda a l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana al sector de Fibracolor i Can Roquet. Aquest canvi urbanístic té l’objectiu d’ordenar els terrenys destinats a activitat industrial d’aquesta zona després de l’anunci d’inversió de 190 milions d’euros per part d’inditex a la planta que té al municipi, i que generarà mig miler de nous llocs de treball. Els terrenys implicats en la modificació urbanística comprenen l’antiga fàbrica Fibracolor, el centre logístic Inditex i el conjunt de carrers, camins i espais verds perifèrics. El ple també va fer un pas endavant per desencallar la zona industrial de Can Buscà nord, amb l’aprovació d’un text refós del pla parcial. El regidor del MAT, Josep Alsina va aprofitar aquest darrer ple, per acomiadar-se del plenari en nom dels dos regidors del MAT i fer balanç de la seva tasca a l’ajuntament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/balanç-mat-1.mp3|titles=balanç mat 1]

Recordem, que el moviment alternatiu per Tordera va decidir fer una pausa a la seva trajectòria política, i establir-se com a entitat. Alsina va encoratjar als futurs regidors que continuïn treballant per Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/balanç-mat-2.mp3|titles=balanç mat 2]

El ple extraordinari també va aprovar ahir la permuta de dues finques de la urbanització Niàgara Park i la correcció d’errades del pla parcial de les Farreres.

ÚLTIMES NOTÍCIES