IniciNoticiesPolíticaLA GESTIÓ ECONÒMICA, LA SEGURETAT, EL DESENVOLUPAMENT INDUSTRIAL I L’OCUPACIÓ CENTREN EL...

LA GESTIÓ ECONÒMICA, LA SEGURETAT, EL DESENVOLUPAMENT INDUSTRIAL I L’OCUPACIÓ CENTREN EL DEBAT ORGANITZAT PER RÀDIO TORDERA.

La gestió econòmica de l’ajuntament, el model de poble, l’ocupació i el desenvolupament industrial van centrar ahir el debat amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals. El debat organitzat per Ràdio Tordera, es va dividir en tres blocs temàtics. Tots els partits van tenir temps per exposar els seus programes, criticar els adversaris i defensar les accions que creuen prioritàries pel proper mandat. En el debat i van participar Xavier Martin, pel Partit Popular, Xavier Pla d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Romaguera del Partit Socialista i Joan Carles Garcia de Convergència i Unió. El programa es va allargar més de dues hores i va comptar amb la participació de preguntes de l’audiència a través de les línies telefòniques, així com a través de facebook i twitter. Durant les conclusions, el candidat del Partit Popular, Xavier Martin assegurava que la seva prioritat són les famílies i la seguretat. I que els popular son la millor opció per el futur de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/debat-pp.mp3|titles=debat pp]

El candidat d’ Esquerra Republicana de Catalunya, Xavier Pla apuntava que és el moment d’acabar amb la majoria absoluta de CiU, per poder sumar noves sensibilitats al municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/debat-erc.mp3|titles=debat erc]

El candidat del Partit Socialista de Catalunya, Josep Romaguera destacava que la seva prioritat és la gent de Tordera i que treballaran per solucionar dos gran problemes com són l’atur i la situació financera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/debat-psc.mp3|titles=debat psc]

El candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia explicava que durant els darrers anys els nacionalistes han sembrat les bases per un futur millor a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/debat-ciu.mp3|titles=debat ciu]

Ràdio Tordera continuarà la propera setmana la programació especial de campanya electoral amb entrevistes amb tots els candidats. El debat electoral el podreu escoltar integrament a la pàgina web de la ràdio www.radiotordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES