IniciNoticiesPolíticaCIU, PSC, ERC I PP VISITEN AQUEST CAP DE SETMANA DIVERSOS VEÏNATS...

CIU, PSC, ERC I PP VISITEN AQUEST CAP DE SETMANA DIVERSOS VEÏNATS PER DONAR A CONÈIXER CANDIDATS I PROGRAMES.

Arriba un nou cap de setmana i els partits polítics locals aprofitaran per fer campanya electoral en diversos sectors del municipi.

CiU començarà dissabte a dos quarts de 10 del mati amb un esmorzar a la pista Mina  Jalpí. A dos quarts de 6 de la tarda, han preparat una activitat infantil amb la lectura del conte: la caixa de la primavera. A la plaça Miquel Martí i Pol.

Diumenge, 15 de maig, la federació nacionalista repetirà el vermut a la plaça Miquel Martí i Pol, davant del teatre clavé, a partir de la 1. A la tarda, es farà l’acte central de la campanya, amb l’assistència del portaveu del govern, Francesc Homs. A la pista de l’amistat es farà una botifarrada, inflables infantils i ball, a partir de les 6 de la tarda.

Per la seva banda, el PSC aquesta tarda a les 5 muntarà la carpa del PSC a l’entrada de la urbanització de Mas Mora i faran tertúlia amb els veïns. A dos quarts de 8 de la tarda al local de l’associació de veïns de Sant Pere es farà la presentació del programa electoral.

Per Dissabte 14 de Maig a les sis de la tarda visitaran el local de l’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí. Diumenge 15 de Maig a les 12 del migdia també presentaran les seves propostes al local de l’associació de veïns de Fibracolor.

ERC de Tordera organitza aquest dissabte al matí des de les 11 fins les 2, un vermut a la Plaça de la Sardana. Amb aquest acte, la candidatura republicana vol continuar amb la fórmula de trobar-se amb al ciutadania a peu de carrer i compartir projectes, idees i suggeriments.

El partit popular realitzen també demà dissabte un míting de propostes centrat en les famílies, a la pista de l’amistat. L’acte començarà a les 11 del mati i s’oferirà al finalitzar un vermut per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES