IniciNoticiesPolíticaRÀDIO TORDERA ORGANITZA AQUESTA TARDA EL DEBAT ELECTORAL AMB TOTES LES FORCES...

RÀDIO TORDERA ORGANITZA AQUESTA TARDA EL DEBAT ELECTORAL AMB TOTES LES FORCES POLÍTIQUES QUE ES PRESENTEN A LES ELECCIONS MUNICIPALS.

Aquesta tarda, el locutori principal de Ràdio Tordera serà escenari del debat polític amb motiu de la campanya electoral. L’emissora emetrà el debat en directe, a partir de les 8 de la tarda i fins a les 10 de la nit. Hi participaran totes les forces polítiques que es presentin a les eleccions municipals. Per CiU participarà Joan Carles Garcia, per el PSC Josep Romaguera, per ERC Xavier Pla i per el PP Xavier Martin. El debat tractarà aspectes concrets de la política municipal a través de diferents blocs temàtics. A cada bloc hi haurà un primer torn de paraules, uns minuts de torn obert de paraules i un torn de conclusions per a cada un dels blocs temàtics que s’estableixin. El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

Com en anys anteriors, el debat també s’obre a l’audiència. S’obriran les línies telefòniques durant el transcurs del debat i s’enregistraran. Les trucades s’hauran d’identificar i especificar a qui dirigeixen la seva pregunta i no sobrepassar els 20 segons. També s’obrirà el correu electrònic de la ràdio i el Facebook i Twitter. Per als correus i missatges s’establirà un màxim de caràcters per formular la pregunta. Aquestes preguntes es traslladaran als candidats a la part final del programa. El debat finalitzarà amb un torn final de conclusions.

El debat electoral es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera 107.1 fm o www.radiotordera.cat a partir de les 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES