IniciNoticiesEntitatsLA PENYA BARCELONISTA DE TORDERA ORGANITZA UNA BOTIFARRADA PER PRESENTAR LA NOVA...

LA PENYA BARCELONISTA DE TORDERA ORGANITZA UNA BOTIFARRADA PER PRESENTAR LA NOVA JUNTA DIRECTIVA.

La penya barcelonista de Tordera estrena aquest divendres, nova junta directiva, amb una botifarrada oberta a tota la ciutadania. El nou president de la penya és Salva Manresa i compta amb una junta formada per 20 membres. El nou president, ens explica les activitats previstes per divendres, a la pista de l’ amistat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/festa-penya-barça-1.mp3|titles=festa penya barça 1]

Salva Manresa explica que durant la festa s’explicarà el funcionament del sorteig d’entrades que disposarà la penya per la final de Wembley.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/festa-penya-barça-2.mp3|titles=festa penya barça 2]

La presentació de la nova junta i la botifarrada, serà aquest divendres, 13 de maig a dos quarts de 10 de la nit, a la pista de l’amistat. El preu serà de 4 euros per socis de la penya i 5 per no socis. La penya barcelonista prepara per el proper dissabte, 28 de maig una pantalla gegant al pavelló de la plaça concòrdia, per veure la final de la Champions entre el Barça i el Manchester.

D’altra banda, si el Barça es proclama campió de lliga avui dimecres, al local de la penya barcelonista s’oferirà coca i cava a tothom i seguidament es farà una rua de celebració pels carrers del Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES