IniciNoticiesPolíticaESQUERRA FA UNA CAMPANYA DE PROXIMITAT I DE CONTACTE CIUTADÀ, SOTA EL...

ESQUERRA FA UNA CAMPANYA DE PROXIMITAT I DE CONTACTE CIUTADÀ, SOTA EL LEMA “ESPECIALISTES EN TORDERA”

La candidatura d’Esquerra a Tordera, que encapçala en Xavier Pla, està fent aquest dies una campanya de proximitat. Sota l’eslògan “Especialistes en Tordera”, la campanya d’Esquerra dedicarà els màxims esforços a mantenir un contacte molt proper amb la ciutadania.

Esquerra realitzarà una vintena de parades, en tots els dies de la campanya, en espais públics de Tordera per aconseguir mantenir un contacte molt proper amb la ciutadania. Escoltem el candidat Xavier Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/erc-campanya-1.mp3|titles=erc campanya 1]

Els diferents espais on s’ubicaran les parades serviran també de pretext per a poder explicar les diferents propostes programàtiques de la candidatura en cadascuna de les àrees del govern municipal. Xavi Pla apunta que l’objectiu és escoltar a la ciutadania de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/erc-campanya-2.mp3|titles=erc campanya 2]

Esquerra, a més, compaginarà aquesta presència constant al carrer amb el repartiment a totes les cases de Tordera d’un butlletí amb un recull de les principals propostes programàtiques. Xavi Pla assegura que ERC s’ha volgut desmarcar d’una campanya amb míting, per fer un treball més proper.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/erc-campanya-3.mp3|titles=erc campanya 3]

La campanya d’Esquerra es complementa amb una forta presència a Internet, encapçalada pel web del candidat (www.xavierpla.cat). Aquest web es complementa amb una pàgina al Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES