IniciNoticiesSocietatLA POLICIA LOCAL DE TORDERA IMPULSA UN DISPOSITIU DE SEGURETAT AL POLÍGON...

LA POLICIA LOCAL DE TORDERA IMPULSA UN DISPOSITIU DE SEGURETAT AL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN VERDALET, AMB EL RESULTAT DE VUIT PERSONES DETINGUDES I ALTRES DENUNCIADES.

La Policia Local de Tordera, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i el Cos Nacional de Policia han realitzat aquest matí un dispositiu de seguretat ciutadana al Polígon industrial Can Verdalet. El dispositiu s’ha centrat en la identificació de persones que es dediquen a vendre cablejat de coure i altres objectes de sospitosa procedència a les deixalleries.

Aquesta actuació ha donat com a resultat la detenció de 8 persones. 5 d’elles per situació irregular a l’estat i 3 com a presumptes autors d’un delicte de furt. També s’han denunciat a diverses persones més per apropiació indeguda. El caporal del Mossos, Llorens Silva explica el resultat de l’operació conjunta.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/Llorens-silva.mp3|titles=Llorens silva]

Aquesta tarda dins el programa Tordera en directe, que s’emet després de l’informatiu de les 7, podran escoltar un reportatge sobre l’actuació efectuada al polígon industrial de Can Verdalet de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES