IniciNoticiesPolíticaCONVERGÈNCIA I UNIÓ DE TORDERA INICIA LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA PRESENTACIÓ...

CONVERGÈNCIA I UNIÓ DE TORDERA INICIA LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA PRESENTACIÓ DEL SEU PROGRAMA PER TORDERA I L’ESTRENA DEL VÍDEO DE CAMPANYA.

Convergència i Unió de Tordera va donar divendres a la tarda el tret de sortida a la campanya electoral amb l’acte de presentació del seu programa per Tordera. Durant l’acte es va estrenar el vídeo de la campanya i el candidat de CiU, Joan Carles Garcia, va presentar el projecte de futur de la federació nacionalista per als propers quatre anys al municipi. En l’elaboració del programa electoral hi han col·laborat diferents experts locals en matèries de serveis, territori i associacionisme. Durant les trobades per confeccionar-lo es va debatre sobre la situació actual de Tordera i quines són les línies estratègiques que s’han de seguir els propers anys. En declaracions a Ràdio Tordera, el cap de llista del grup convergent, Joan Carles Garcia explica quines són les prioritats del partit.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/ciu-1.mp3|titles=ciu 1]

Una de les crítiques que haurà d’afrontar el grup de CiU a Tordera durant aquesta campanya electoral és la mala gestió econòmica del consistori municipal. Joan Carles Garcia respon a les acusacions de la resta de grups polítics municipals al·legant, entre altres motius, que Tordera no apareix a la llista dels ajuntaments més endeutats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/ciu-2.mp3|titles=ciu 2]

Entre els actes de campanya electoral del cap de setmana, el grup de CiU ha visitat els veïnat de Sant Pere, Fibracolor i Sant Andreu, finalitzant ahir amb un vermut a la plaça Miquel Martí i Pol. Joan Carles Garcia assegura que en aquesta campanya busquen la proximitat amb el veí.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/ciu-3.mp3|titles=ciu 3]

L’ actualitat de CiU a Tordera també es pot seguir a través de la pàgina www.ciutordera.cat o a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

ÚLTIMES NOTÍCIES