IniciNoticiesPolíticaEL PARTIT SOCIALISTA DE TORDERA COMENÇA LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA PRESENTACIÓ...

EL PARTIT SOCIALISTA DE TORDERA COMENÇA LA CAMPANYA ELECTORAL AMB LA PRESENTACIÓ DE LA SEVA CANDIDATURA I PARLANT SOBRE LES PROBLEMÀTIQUES A LES URBANITZACIONS.

El Partit Socialista de Tordera va donar divendres a la tarda el tret de sortida a la campanya electoral amb la presentació de la candidatura en aquestes eleccions municipals. En el discurs de presentació, el cap de llista Josep Romaguera va explicar que el PSC vol assumir responsabilitats per fer front als reptes de futur del municipi i combatre dos grans gegants: l’atur i la crisi econòmica, aquesta última fruit d’una mala gestió econòmica i urbanística per part de l’actual consistori. Romaguera també va expressar el desig d’aconseguir un Tordera més just, solidari, dinàmic, tolerant, plural i també més progressista. En declaracions a Ràdio Tordera, el candidat dels socialistes al municipi va explicar quines són del prioritats pels propers 4 anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/psc-1.mp3|titles=psc 1]

Josep Romaguera va assegurar que els programa del partit socialista és un programa factible.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/psc-2.mp3|titles=psc 2]

Durant aquest cap de setmana, el PSC de Tordera ha realitzat diversos actes de campanya a les urbanitzacions Àgora ParK i Terrabrava. Romaguera també ha parlat de la problemàtica que existeix actualment amb aquest veïns.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/psc-3.mp3|titles=psc 3]

La candidatura del PSC, presentada divendres passat, té com a número 2 l’ actual regidora Montserrat de Diego, la primera cara nova la trobem en el número 3 amb la jove Antonia Garcia, el 4 l’ocupa el també regidor Salvador Domínguez, que va entrar a l’ajuntament fa 4 mesos en substitució de la regidora Ester Agell. Altres novetats a la llista apareixen en el número 5 i 6 amb Joan Ginesta i Maria Jesús Caubilla. L’històrica del partit, Carmen Fernàndez torna a primera línea política en el número 7 i l’actual regidor David Grimal serà el 8. Completen la llista Lluïsa Latorre, Joan Galán, Silvia Verano, Sergi Ruscalleda, Jaume Romaguera, Conxita Rodríguez, Antonio Noguerol, Berta Martori i Abilio Redondo.

ÚLTIMES NOTÍCIES