IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA IGNASI IGLESIAS DE TORDERA CELEBRA DEMÀ EL 75è ANIVERSARI

L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS DE TORDERA CELEBRA DEMÀ EL 75è ANIVERSARI

L’Escola Ignasi Iglesias celebra el seu 75è aniversari dimarts 10 de maig. Al matí, els alumnes i mestres aniran vestits com els inicis de l’escola i es realitzaran activitats i jocs característics de l’època. L’escola estarà oberta per a tothom i es podrà visitar una exposició amb material històric d’aquests 75 anys. A la sala d’actes, es projectarà el Lipdub que s’ha gravat amb tots els alumnes, mestres i personal de l’escola per commemorar aquest 75è aniversari. El visionat del Lipdub i la visita a l’exposició es podrà fer de 9 a un quart de dues.

A partir d’un quart de quatre de la tarda continuaran els actes, oberts a tothom, amb la inauguració de les noves lletres de l’escola, davant de l’entrada principal a l’Avinguda dels Països Catalans. A partir de dos quarts de quatre, a la pista de l’escola, el Grup d’animació format per alumnes de sisè, faran una petita actuació. Tot seguit, es lliuraran els premis del Concurs Literari que s’ha organitzat amb motiu del 75è aniversari i on han participat alumnes, ex-alumnes, mestres i famílies. Els actes de celebració es tancaran amb l’actuació de l’Edu Maresma, autor i creador de la cançó dels 75 anys de l’Ignasi Iglesias.

L’Escola Ignasi Iglesias, ubicada en els seus orígens al carrer Dr. Fleming, es va inaugurar el 10 de maig de 1936. Va ser un acte solemne i multitudinari i el resultat de molts esforços, per a que Tordera tingués una escola pública digna i de qualitat. L’actual Escola Ignasi Iglesias, inaugurada el setembre de 2008, està situada a l’Avinguda dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES