IniciNoticiesPolíticaAQUESTA NIT A LES DOTZE COMENÇA OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL.

AQUESTA NIT A LES DOTZE COMENÇA OFICIALMENT LA CAMPANYA ELECTORAL.

Aquesta nit a les dotze comença oficialment la cursa electoral de les eleccions municipals de 22 de maig. Seran 15 dies on els polítics posaran en marxa totes les estratègies per fer arribar als ciutadans les seves prioritats en els propers 4 anys. L’edició de programes electorals, el porta a porta, actes públics i mítings en places són alguns dels actes que ja tenen a punt els partits polítics.

Durant dues setmanes, els candidats hauran de centrar els seus esforços a convèncer amb el seu discurs que són la millor opció política, i el que és més important, que els ciutadans acudeixin a la cita amb les urnes. I és que el 2007, el 45% dels torderencs convocats no va exercir el seu dret de vot.

Tradicionalment aquest nit els partits polítics començaran l’enganxada de cartells i pancartes per diversos racons del municipi. D’altra Banda, Ràdio Tordera realitzarà la setmana vinent un debat que constarà de tres blocs temàtics, formats per l’exposició inicial, torn obert de paraules i conclusions. El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES