IniciNoticiesPolíticaELS CANDIDATS A L’ALCALCIA DE TORDERA VALOREN EL SONDEIG ELECTORAL ELABORAT PER...

ELS CANDIDATS A L’ALCALCIA DE TORDERA VALOREN EL SONDEIG ELECTORAL ELABORAT PER RÀDIO TORDERA AMB PRUDÈNCIA I AMB GANES DE TREBALLAR DURANT LA CAMPANYA ELECTORAL PER TAL DE CAPTAR EL VOT INDECÍS.

Els candidats a l’alcaldia de Tordera, han valorat de forma prudent els resultats del sondeig d’intenció de vot, elaborat per Ràdio Tordera. Segons el sondeig, Convergència i Unió consolidaria la majoria absoluta amb 10 regidors, el PSC perdria dos regidors respecte fa 4 anys. Esquerra Republicana augmentaria un regidor i el PP entraria amb força a l’ajuntament amb dos representants. Tot i això, un de cada quatre enquestats encara no sap qui votarà, i un 9% afirma que no votaran a ningú. El candidat del partit popular, Xavier Martin es mostrava prudent alhora de valorar el resultat, tot i no amagar la satisfacció per la seva entrada a l’ajuntament amb dos regidors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/enquesta-pp.mp3|titles=enquesta pp]

El candidat d’Esquerra Republicana, Xavier Pla creu que l’enquesta està indicant una tendència positiva per part del partit republicà.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/enquesta-erc.mp3|titles=enquesta erc]

El candidat del Partit Socialista, Josep Romaguera confia que el resultat de l’ enquesta no es compleixi i assegura que treballaran en aquesta campanya per atraure la confiança del 25% de torderencs que no saben a qui votar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/enquesta-psc.mp3|titles=enquesta psc]

El candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia també demana prudencia en el resultat d’aquest sondeig, i destaca l’importancia dels vots indecisos.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/enquesta-ciu.mp3|titles=enquesta ciu]

En percentatges el sondeig atorga a CiU el 36% de vots, el PSC 13%, ERC un 7% i PP un 10%. Un de cada quatre dels enquestats encara no sap a quina força política escolliran pel govern de Tordera els propers anys. El proper sondeig s’elaborarà el mateix dia de les eleccions, diumenge 22 de maig, i el resultat es farà públic just després del tancament dels col·legis electorals.

ÚLTIMES NOTÍCIES