IniciNoticiesEntitatsELS SERVEIS INFORMATIUS DE RÀDIO TORDERA ENGEGUEN AQUEST DIJOUS LA PROGRAMACIÓ ESPECIAL...

ELS SERVEIS INFORMATIUS DE RÀDIO TORDERA ENGEGUEN AQUEST DIJOUS LA PROGRAMACIÓ ESPECIAL EN MOTIU DE LES ELECCIONS MUNICIPALS.


Els serveis informatius de Ràdio Tordera, engeguen aquest dijous, 5 de maig, la programació especial en motiu de les eleccions municipals del proper 22 de maig. Aquest dijous, 5 de maig s’emetrà una tertúlia política de valoració de mandat on hi participaran un representant qualsevol de cada grup polític amb representació a l’ajuntament i un representant de les forces sense representació que es presentin als comicis. L’emissió del programa serà el mateix dijous desprès de l’informatiu de les 10 del matí i 7 de la tarda. Ràdio Tordera, també està treballant de cara la campanya electoral que començarà el proper 6 de maig, on s’emetrà un debat amb totes les forces polítiques que es presentin. Concretament s’ha programat el dijous, 12 de maig un debat que constarà de tres blocs temàtics, formats per l’exposició inicial, torn obert de paraules i conclusions. El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat, el segon a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

Els serveis informatius de Ràdio Tordera també oferiran una entrevista amb els candidats la darrera setmana de la campanya electoral. S’elaboraran dos sondeigs d’intenció de vot, que és faran públics demà i l’altre el mateix dia de les eleccions.

Aquesta programació va ser aprovada per l’unanimitat del Consell d’Administració de Ràdio Tordera, format per totes les forces polítiques del consistori i representants de la ràdio.

ÚLTIMES NOTÍCIES