IniciNoticiesCulturaUNA CANTATA AMB MÉS DE 250 ALUMNES DE CICLE MITJÀ DE PRIMÀRIA...

UNA CANTATA AMB MÉS DE 250 ALUMNES DE CICLE MITJÀ DE PRIMÀRIA DE CINC ESCOLES DE TORDERA DONEN EL TRET DE SORTIDA ALS ACTES PREVIS DE LA MIRADA DEL POETA.

Més de 250 alumnes de les escoles de Tordera van participar dissabte passat en una cantata conjunta basada en el poema Es Pujol de Joan Margarit, publicat al llibre Càlcul d’estructures. Aquest era un acte previ a la mirada del poeta, dedicada a l’autor, que es celebrarà a finals de maig.

La torderenca Laia Encinas va ser l’encarregada d’escriure la lletra dels quatre poemes que estructuraven la Cantata, mentre que en Paul Perera, professor de l’escola de música del Teatre Clavé, en va compondre la música. En concret, van participar en aquest acte els alumnes de 3r i 4t de primària de cinc escoles del municipi: Sant Josep, Brianxa, Ignasi Iglesias, La Roureda i Hortsavinyà, als quals s’hi van sumar alguns alumnes de l’escola de música del Teatre Clavé.

La propera activitat, inclosa dins el projecte la mirada del poeta, serà aquest dijous 5 de maig, amb un recital poètic a càrrec del mateix Joan Margarit. Així ho explica el director del teatre clavé , Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/navarro-joan-margarit-1.mp3|titles=navarro joan margarit 1]

Josep Navarro explica com serà aquest recital.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/navarro-joan-margarit-2.mp3|titles=navarro joan margarit 2]

El recital poètic a càrrec de Joan Margarit serà aquest dijous, 5 de maig a les 8 de la tarda, a la biblioteca.

Per més informació sobre les activitats previstes podeu accedir a la pàgina www.lamiradadelpoeta.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES