IniciNoticiesPolíticaEL PARTIT POPULAR PRESENTA UNA LLISTA JOVE I FORMADA ÍNTEGRAMENT PER GENT...

EL PARTIT POPULAR PRESENTA UNA LLISTA JOVE I FORMADA ÍNTEGRAMENT PER GENT DE TORDERA

Divendres a la tarda va tenir lloc la presentació de la candidatura del PP a les eleccions municipals de Tordera. Els populars torderencs van presentar les persones que formaran part de la candidatura amb la voluntat d’aconseguir uns resultats que els permetin ser decisius en el futur del govern municipal. El cap de llista, Xavier Martin, ha parlat de la feina que han fet des del partit durant aquests últims quatre anys per aconseguir una llista formada per gent del poble.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/presentació-pp-1.mp3|titles=presentació pp 1]

Les persones que acompanyen Xavier Martín al capdavant de la llista del PP a Tordera són: en el número 2 Javier Cabellero, la número 3 i primera dona de la llista és Jessica Asensio, com a número 4 Noemi Guell i en el número 5 Carlos Rodríguez. Completen la llista Enric Celma, Elia Martín, Javier Hernández, Maria Lucena, Angel Caballero, Adrià Puig, Noemí Muñoz, Jose Medina, Rosario Ortiz, Antoni Guell, Susanna Ortiz i Jose Luis Martin. El cap de llista popular ha explicat que és una llista amb gent jove i centrada en solucionar els problemes dels ciutadans de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/presentació-pp-2.mp3|titles=presentació pp 2]

Els eixos del programa municipal són la creació d’ocupació, les finances municipals, el suport a les famílies i la seguretat. L’acte de presentació de divendres va finalitzar amb un refrigeri per a tots els assistents. Recordem que la campanya electoral serà del 6 al 20 de maig i que les eleccions se celebraran el diumenge dia 22.

ÚLTIMES NOTÍCIES