IniciNoticiesCulturaL’ESCOLA DE DANSA DEL TEATRE CLAVÉ I L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE...

L’ESCOLA DE DANSA DEL TEATRE CLAVÉ I L’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA PERE COT CELEBREN PER SEGON ANY CONSECUTIU EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA.

Aquest diumenge, l’escola de dansa del teatre clavé i Pere Cot celebren el dia internacional de la Dansa. La idea és repetir l’experiència de l’any passat, on hi van participar prop d’una seixantena de persones de totes les edats. Serà de 12:00h a 13:00h i la celebració tindrà quatre moments clau. Tres d’ells definits pels tres estils de dansa que s’interpretaran (clàssic, flamenc i contemporani) i el darrer, per un ‘flashmob’ en què s’hi podrà unir tothom. D’aquesta manera, el públic pot deixar de ser un espectador passiu i unir-se a la celebració de manera activa. Escoltem la membre de Pere Cot, Gloria Prunera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/dansa-pere-cot.mp3|titles=dansa pere cot]

Per la seva banda, el director del teatre clavé, Josep Navarro destaca l’importància d’actes com aquest per la difusió de la dansa entre el públic en general.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/dansa-navarro.mp3|titles=dansa navarro]

Durant l’acte, que es farà a la plaça de Miquel Martí i Pol, es farà lectura del manifest d’enguany promogut per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

El Dia Internacional de la Dansa va ser fixat per la UNESCO l’any 1982 amb l’objectiu d’atraure l’atenció del públic cap a la dansa i despertar-ne l’interés. Des de llavors, cada 29 d’abril se celebra aquesta data arreu del món. Amb tot, per motius de calendari, enguany l’escola de dansa del Teatre Clavé i l’ACR Pere Cot han decidit fer coincidir la celebració amb el diumenge 1 de maig, dos dies després de la data oficial.

ÚLTIMES NOTÍCIES