IniciNoticiesPolíticaL’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ASSEGURA QUE L’ANUNCI DE CREAR UNA...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ASSEGURA QUE L’ANUNCI DE CREAR UNA NORMATIVA PER ERADICAR LA PROSTITUCIÓ AL CARRER SOLUCIONARÀ EL PROBLEMA QUE TÉ EL MUNICIPI A LA N-II I GI-600.

El Departament d’Interior posarà en marxa una nova normativa per a tots els municipis de Catalunya per reduir la prostitució al carrer i a les carreteres. Amb aquesta mesura, el govern vol donar un tractament homogeni a tot Catalunya i, així, impedir el desplaçament de la prostitució des de les poblacions que tenen prohibicions municipals cap a les que no en tenen. Així ho ha anunciat el conseller d’Interior, que ha dit que és un primer pas en l’objectiu del govern per “eradicar” la prostitució a través de la regulació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/felip-puig1.mp3|titles=felip puig]

L’Ajuntament de Tordera és un dels municipis més perjudicats per la prostitució. En el tram torderenc de la N-II actualment es poden comptar més d’ una desena de prostitutes. Segons l’alcalde Joan Carles Garcia, es tracta d’una problemàtica de tot el territori que només es pot resoldre amb la implicació del Parlament i el Congrés. Garcia assegura que la normativa ajudarà a solucionar el problema.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/alcalde-prostitucio1.mp3|titles=alcalde prostitucio]

El conseller, Felip Puig ha dit que després de les municipals del maig el Departament d’Interior presentarà una proposta de normativa que endurirà l’exercici de la prostitució en la via pública de les ciutats i també a les carreteres.

ÚLTIMES NOTÍCIES