IniciNoticiesEntitatsTORDERA ACOLLIRÀ LA PASQUA JOVE PER SANT JORDI. LA PARRÒQUIA DE TORDERA...

TORDERA ACOLLIRÀ LA PASQUA JOVE PER SANT JORDI. LA PARRÒQUIA DE TORDERA PREVEU REUNIR PROP DE 300 JOVES PER CELEBRAR LES ACTIVITATS.

La Parròquia de Tordera, juntament amb la Delegació Pastoral amb Joves del Bisbat de Girona, organitzen a Tordera, el proper 23 d’abril, la celebració de la Pasqua Jove. El rector Rafel Felipe Freije ha explicat que enguany la celebració serà especial, ja que es commemora el 35è aniversari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/pasqua-jove-1.mp3|titles=pasqua jove 1]

La celebració, que aquest any es presenta amb el lema “Plantats vora d’Ell” començarà a les 17:00h amb l’acte de benvinguda. A les 18:00h es faran tallers i a les 20:00hi haurà un concert a la plaça de l’ església. A les 21:00h començarà el sopar i a les 22:30h hi haurà la pre-vetlla i la benedicció del Foc (col·legi Vedruna). A les 23:00h, es farà la Vetlla Pasqual, que serà presidida pel Bisbe de Girona. El rector Rafel Felipe Freije explica que el bisbe vol adreçar un missatge als joves, que participin en la visita que el papa farà aquest estiu a Madrid.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/pasqua-jove-2.mp3|titles=pasqua jove 2]

Com en cada edició de la Pasqua, els joves organitzadors composen un himne. En aquesta ocasió l’himne tracta sobre l’aigua amb la intenció de relacionar la Pasqua Jove amb Tordera i el seu riu. Les inscripcions per participar a la Pasqua Jove es poden fer des del web www.espaijovebisbat.cat, i el preu és de deu euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES