IniciNoticiesPolíticaLA FEDERACIÓ DE CIU PRESENTA UNA LLISTA AMB POQUES CARES NOVES I...

LA FEDERACIÓ DE CIU PRESENTA UNA LLISTA AMB POQUES CARES NOVES I AMB GANES DE TREBALLAR PER TORDERA.

La federació de Convergència i Unió i el seu alcaldable, Joan Carles Garcia, van presentar ahir en un dinar amb militants i simpatitzants del partit, la llista electoral de cara les properes eleccions municipals. L’acte va estar presidit per el president del grup parlamentari de CiU i secretari general adjunt, Oriol Pujol. El dirigent nacionalista va aprofitar per donar suport a la candidatura de CiU a Tordera i valorar la tasca de Joan Carles Garcia al capdavant del municipi els darrers 16 anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/Oriol-Pujol.mp3|titles=Oriol Pujol]

Seguidament, l’alcaldable de la federació, Joan Carles Garcia va presentar la seva llista electoral. Una llista on continuen bona part dels actuals regidors de l’ajuntament. El número 2 continuarà l’actual regidor d’ atenció social i serveis a la persona, Jordi Camó, al tercer lloc també continua el regidor de cultura, Josep Llorens. La quarta de la llista és una altre històrica de la federació la regidora de festes i ensenyament, Maria Angels Cayro. Guanya presència l’actual regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs que ocuparà el cinquè lloc. La primera cara nova a la llista la trobem al número 6 amb el jove president d’Unió a Tordera, Marçal Vilajeliu. El número 7 és per un altre històric del partit, Carles Aulet. La vuitena posició serà per l’actual regidora d’hisenda i seguretat Silvia Català i la novena per Eliana Romera que ja formava part de la llista convergent a les passades eleccions municipals.

Completen la llista Marc Unió, Rafel Matas, Bego Martin, Albert Prats, Queralt Ametller, Sonia Britos, Meritxell Torroella, Carles Deprius, Maite, Anna Palomé, Joaquim Bou i Ivan Güell.

L’alcaldable de CiU, Joan Carles Garcia qualificava la seva llista com un grup de persones disposades a treballar per el poble.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/alcalde-llista.mp3|titles=alcalde llista]

La candidatura de CiU a Tordera, que s’ajusta a la normativa de la paritat, va ser aprovada durant l’assemblea de militants celebrada la setmana passada. El dinar de militants i simpatitzants va reunir unes 150 persones en un restaurant torderenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES