IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA AMB NOUS TALLERS DE...

EL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA AMB NOUS TALLERS DE CAPOEIRA, CAMINADES I SORTIDES EN BICICLETA.

Un taller de capoeira, un d’iniciació a la guitarra, la bombolla artística, caminades per Tordera o sortides en bicicleta són algunes de les noves propostes que s’inclouen a la programació d’aquesta temporada primavera al Casal de joves. La dinamitzadora juvenil, Carme Lopez assegura que s’han mantingut el format de les activitats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/casal-joves-1.mp3|titles=casal joves 1]

Com en programacions anteriors es mantenen activitats que funcionen amb èxit com ara el taller de dansa del ventre, el ioga, el taller de cuina o el de xapes.

La programació del Casal de Joves comptarà també aquests mesos amb tallers de fotografia, una lliga de futbol sala, tornejos de jocs de taula i vídeoconsoles, xerrades i el joc del trivialjoves que aquest trimestre es dedicarà a l’afectivitat. Carme Lopez espera que les noves propostes de caminades i sortides en bicicleta tinguin bona resposta dels usuaris del casal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/casal-joves-2.mp3|titles=casal joves 2]

La programació de primavera del Casal de Joves es completarà amb un monogràfic de lleure i un curs de premonitors d’activitats infantils i juvenils (els dies 29 i 30 d’ abril i 6 maig). A banda de les activitats pròpies de cada temporada, el Casal ofereix diàriament els serveis de borsa d’habitatge jove, accés i connexió gratuïta a internet, punt d’informació i assessorament juvenil i els bucs d’assaig musical.

ÚLTIMES NOTÍCIES