IniciNoticiesCulturaGRAN ÈXIT DELS MANEL A TORDERA EN EL CONCERT QUE VAN OFERIR...

GRAN ÈXIT DELS MANEL A TORDERA EN EL CONCERT QUE VAN OFERIR AL TEATRE CLAVÉ AQUEST PASSAT DIVENDRES PER PRESENTAR EL SEU ÚLTIM TREBALL, “10 MILLES PER VEURE UNA BONA ARMADURA”, LÍDER DE VENDES A L’ESTAT

Era una de les propostes més esperades de la programació del Teatre Clavé. Amb les entrades exhaurides des de feia mesos, els Manel van actuar a Tordera aquest passat divendres, 1 d’abril, per posar en escena les noves cançons de l’últim disc, “10 milles per veure una bona armadura”, amb el qual s’han situat al número 1 a la llista de vendes de l’Estat. 10.000 còpies venudes en una setmana, la qual cosa va fer que, després de 15 anys, un disc en català fos el més venut a Espanya, fita que només l’havien assolit abans cantautors com Joan Manel Serrat o Lluís Llach.

Les prop de 400 persones que van assistir al concert dels Manel van poder gaudir de una hora i mitja de música en directe al més pur estil del grup. Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van interpretar les 10 cançons del nou disc amb les guitarres, l’ukelele, el baix, el clarinet, l’harmònica i la bateria. Entre les cançons més esperades per el públic, “El Miquel i l’Olga tornen”, “Boomerang”, “Aniversari” i “Benvolgut”, que van ressonar amb força en un Teatre Clavé que va vibrar amb les noves composicions del quartet barceloní. Tampoc van faltar a la cita els èxits del seu primer disc: “Pla quinquennal”, “Dona estrangera”, “Ai Dolors” i “Al mar!”. Per descomptat, no hi va faltar un bis final, en què van interpretar “Criticarem les noves modes de pentinats”, “La gent normal”, “En la que el Bernat se’t troba” i “Deixa-la Toni, deixa-la”. La sala gran del Teatre Clavé, amb un públic entregat des del primer moment, va acomiadar els Manel dempeus i amb una forta ovació.

ÚLTIMES NOTÍCIES