IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA PROPOSA FER MERCAT AL VEÏNAT DE SANT PERE.

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PROPOSA FER MERCAT AL VEÏNAT DE SANT PERE.

L’ajuntament de Tordera va aprovar ahir la proposta de reglament que regularà el funcionament del nou mercat de marxants del veïnat de Sant Pere. Aquest mercat, que es celebrarà els dijous al matí, donarà servei a unes 3.000 persones i permetrà impulsar l’economia del veïnat. El mercat començarà a funcionar el mes de setembre, un cop resolts tots els tràmits legals. La regidoria de promoció de la vila, ha estat l’encarregada de la negociació amb veïns, comerciants i marxants per aconseguir aquest objectiu. El titular de l’àrea, Bernat Costas va explicar que el mercat el formaran una quinzena de parades, bàsicament d’alimentació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/mercat-sant-pere-1.mp3|titles=mercat sant pere 1]

Els regidors de MAT i PSC van votar a favor de la proposta, al ser una demanda dels veïns de Sant Pere. Escoltem Josep Alsina i Josep Romaguera respectivament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/mercat-sant-pere-2.mp3|titles=mercat sant pere 2]

El mercat de marxants de Sant Pere es situarà als carrers Emili Vendrell i Passatge Jardí, a l’entorn del parc; i això permetrà que funcioni molt proper a la majoria de comerços del barri, així com evitar grans tallades de trànsit cada setmana. La previsió inicial és que el nou mercat de Sant Pere entri en funcionament el mes de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES