IniciNoticiesPolíticaEL PARTIT POPULAR DE TORDERA PROPOSA AJUDES PER ALS COMERÇOS I PETITES...

EL PARTIT POPULAR DE TORDERA PROPOSA AJUDES PER ALS COMERÇOS I PETITES EMPRESES I INCREMENTAR RECURSOS EN LA SEGURETAT.

El partit popular de Tordera va presentar ahir a la biblioteca les seves propostes en treball, finances municipals, seguretat i immigració. El candidat, Xavier Martin que explicar que la taxa d’atur a Tordera és molt alta, i que cal prioritzar amb ajudes als comerços i petites empreses.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/propostes-pp-1.mp3|titles=propostes pp 1]

En aquest sentit, el partit popular també proposa l’utilització d’un edifici municipal per fer-hi una escola taller. En l’àmbit econòmic, el PP critica la gestió feta per l’ajuntament, i rebutgen les pujades d’impostos fetes els últims anys. Martin va demanar una rebaixa del sou de l’alcalde i regidors del 40%.

Una de les prioritats del partit popular serà la seguretat. En aquest punt, Xavier Martin va proposar incrementar recursos a la policia local i ampliar les dotacions de policia a les urbanitzacions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/propostes-pp-2.mp3|titles=propostes pp 2]

En l’àmbit de l’immigració, el partit popular defensa un immigrant legal i integrat al municipi. Durant aquest mes d’abril el PP realitzarà més actes públics per donar a conèixer més propostes, així com la candidatura completa. L’acció del partit a Tordera també es pot seguir a l’adreça pptordera.wordpress.com

ÚLTIMES NOTÍCIES