IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA AQUESTA TARDA PLE ORDINARI, AMB LA PROPOSTA DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA AQUESTA TARDA PLE ORDINARI, AMB LA PROPOSTA DE FER MERCAT A SANT PERE SOBRE LA TAULA.

L’ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb 5 punts en l’ordre del dia. Entre aquest destaca la proposta de reglament que regularà el funcionament del nou mercat de marxants del veïnat de Sant Pere. Aquest mercat, es celebraria els dijous al matí, donarà servei a unes 3.000 persones i permetrà impulsar l’economia del veïnat. Escoltem el regidor de promoció de la vila, Bernat Costas.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/bernat-mercat-1.mp3|titles=bernat mercat 1]

El mercat de marxants de Sant Pere es situarà als carrers Emili Vendrell i Passatge Jardí, a l’entorn del parc; i això permetrà que funcioni molt proper a la majoria de comerços del barri, així com evitar grans tallades de trànsit cada setmana. Bernat Costas confia que la proposta de mercat a Sant Pere tingui el suport de totes les forces representades al ple municipal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/bernat-mercat-2.mp3|titles=bernat mercat 2]

El ple ordinari d’aquesta tarda també presenta la modificació puntual del pla general al sector de Can Roquet i l’aprovació del text refós de la trama urbana consolidada del municipi de Tordera. La sessió finalitzarà amb el torn obert a precs i preguntes. El ple ordinari començarà a les 7 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES