IniciNoticiesSocietatTORDERA ESTRENA TELEVISIÓ PER INTERNET I UN DISPOSITIU D’INFORMACIÓ PER A TELÈFONS...

TORDERA ESTRENA TELEVISIÓ PER INTERNET I UN DISPOSITIU D’INFORMACIÓ PER A TELÈFONS MÒBILS.

Tordera aposta per les noves tecnologies. Aquesta setmana la web municipal tordera.cat estrena una nova aplicació a través de la qual es pot accedir a plataforma de comunicació digital que ofereix televisió per Internet i també un dispositiu d’informació per a telèfons mòbils. Per al regidor de mitjans de comunicació, Josep Llorens, amb aquestes noves aplicacions es permet apropar encara més la informació als ciutadans.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/tv-tordera-1.mp3|titles=tv tordera 1]

A través de l’adreça tv.tordera.cat es podrà accedir a les notícies en format vídeo que tractaran informacions d´interès de Tordera així com reportatges i documentals de continguts específics. Aquesta aplicació es podrà disposar de les notícies en format vídeo que s’actualitzaran setmanalment, i vídeos que formen part de l’arxiu audiovisual de l’Ajuntament i de reportatges que tractaran temàtiques concretes i intemporals. Josep Llorens recorda que l’aposta d’utilitzar internet, ja es va plantejar un cop el municipi va decidir sortir del projecte de televisió comarcal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/tv-tordera-2.mp3|titles=tv tordera 2]

Per altra banda, la nova aplicació digital també permet que es pugui accedir a aquesta plataforma a través dels telèfons mòbils d’última generació (Iphone, Blackberry i Android). Per fer-ho cal connectar-se al web m.tordera.cat i descarregar-se l’aplicació. Aquest dispositiu per a mòbils permet accedir a les notícies de portada del web, als vídeos de tv.tordera.cat, escoltar Ràdio Tordera i també es pot accedir a l’agenda d’actes de Tordera.
La nova plataforma de comunicació de televisió per Internet s’actualitzarà els propers mesos amb noves seccions i amb la possibilitat d’emetre en directe per Internet.

ÚLTIMES NOTÍCIES