IniciNoticiesEntitatsS’OBRE UNA EXPOSICIÓ SOLIDÀRIA EN FAVOR DEL GRUP MIFAS I L’ASSOCIACIÓ ESCLEROSI...

S’OBRE UNA EXPOSICIÓ SOLIDÀRIA EN FAVOR DEL GRUP MIFAS I L’ASSOCIACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE DE BLANES I RODALIES.

La fundació del Teatre Clavé i l’ajuntament de Tordera van inaugurar ahir l’exposició “Darrere del llenç”. L’objectiu d’aquesta mostra és col·laborar econòmicament amb el Grup MIFAS (Minusvàlids Físics Associats) i l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies per tal que puguin dur a terme els seus projectes. L’exposició compta amb obres d’Ita Puig, Laia Encinas, Laia Pardo i Teresa Pera que han cedit de manera altruista una de les seves pintures que seran exposades durant dues setmanes al Teatre Clavé i podran ser adquirides com a via de col·laboració amb les dues associacions.

Les dues entitats tenen una trajectòria diferent, però coincideixen en alguns dels objectius i, sobretot, en el públic final al qual destinen les seves activitats: les persones. El Grup MIFAS compta amb més de 30 anys d’història i prop de 3.000 socis i representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines amb l’objectiu d’afavorir-ne la integració normalitzada. El seu membre Julio Merino destacava l’ esforç de molts municipis en la supressió de barreres arquitectòniques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/expo-solidaria-mifas.mp3|titles=expo solidaria mifas]

Per la seva banda, L’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes i Rodalies és més jove. Es va crear al 2006 amb l’objectiu de donar suport als afectats d’esclerosi múltiple i actualment compta amb més de 30 socis de Blanes, Tordera, Lloret i Girona. Un dels membres, Jordi Torner assegura que és important donar a conèixer l’ entitat i treballar en tots els àmbits per facilitar-los la seva mobilitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/expo-solidaria-esclerosa.mp3|titles=expo solidaria esclerosa]

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va explicar durant l’acte que la societat està cada vegada més conscienciada amb les persones que tenen algun tipus de discapacitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/expo-solidaria-alcalde.mp3|titles=expo solidaria alcalde]

“Darrere del llenç” es podrà visitar fins el dimecres 6 d’abril a la Sala d’Exposicions del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10 mati a 1 del migdia i de 4 a 9 del vespre. Les persones interessades en adquirir algun quadre, ho podran fer al mateix teatre.

Una altra via per col·laborar són les aportacions voluntàries a l’anomenada Fila 0 que es poden fer al Teatre Clavé durant tot el període de l’exposició.

ÚLTIMES NOTÍCIES