IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES CELEBRA AMB ÈXIT EL SEU TERCER ANIVERSARI.

EL CASAL DE JOVES CELEBRA AMB ÈXIT EL SEU TERCER ANIVERSARI.

El Casal de Joves ha celebrat aquest cap de setmana el seu tercer aniversari. Les activitats realitzades han estat un concurs d’improvització de hip-hop, l’entrega de premis del torneig fulbol sala jove i un concert amb grups del casal de joves. Des de la Regidoria de Joventut es fa una valoració molt positiva dels tres anys de funcionament del Casal, especialment per la bona acceptació que té per part dels joves usuaris. La directora del Casal, Carme Lopez fa un balanç d’aquest tres anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-casal-joves-1.mp3|titles=balanç casal joves 1]

En aquests últims mesos, s’han realitzat més de 30 tallers, cursos, xerrades i exposicions (fotografia, sonorització equips, hip-hop, monitor de lleure, dansa del ventre, ioga, trivialjoves de salut…) amb més de 600 participants. Carme Lopez destaca que el Casal s’ha convertit en un punt de trobada entre els joves del municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-casal-joves-2.mp3|titles=balanç casal joves 2]

A banda de les activitats pròpies de cada temporada, el Casal ofereix diàriament els serveis de borsa d’habitatge jove, accés i connexió gratuïta a internet, punt d’informació i assessorament juvenil i els bucs d’assaig musical.

ÚLTIMES NOTÍCIES