IniciNoticiesEsportsLA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PASSARÀ PER TORDERA AQUEST DILLUNS EN LA...

LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA PASSARÀ PER TORDERA AQUEST DILLUNS EN LA PRIMERA ETAPA DE LA PROVA. LA CIRCULACIÓ VIARIA QUEDARÀ TALLADA A LA N-II I TAMBÉ AL VEÏNAT DE SANT PERE.

Aquest proper dilluns, 21 de març, comença la Volta Ciclista a Catalunya 2011. En la primera etapa de dilluns, que començarà a Lloret de Mar i acabarà al mateix municipi, els ciclistes participants passaran per Tordera en un tram del recorregut.

La policia local informa que el tall viari al nostre municipi serà important. La N-II quedarà tallada des de Palafolls fins a Can Bartolí, i també es prohibirà el transit de vehicles a la Gi-512, la carretera que passa pel veïnat de Sant Pere i que va de Can Bartolí fins a Hostalric. Mentre duri el tall, el veïns de Sant Pere estaran totalment aïllats, de manera que no podran ni entrar ni sortir del veïnat. La policia local de Tordera preveu el tall de la circulació de vehicles cap a la 1 del migdia i es preveu que s’allargui com a mínim una hora, depèn del ritme de la cursa. Es calcula que el primer ciclista podria arribar a Tordera cap a dos quarts de 2 del migdia.

Per a més informació sobre el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Tordera, podeu consultar la pàgina web de la prova: www.voltacatalunya.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES