IniciNoticiesCulturaLA PERIODISTA I VIATGERA ROSA VENDRELL PRESENTA AMB ÈXIT EL LLIBRE “ALGÈRIA...

LA PERIODISTA I VIATGERA ROSA VENDRELL PRESENTA AMB ÈXIT EL LLIBRE “ALGÈRIA SENSE PORS”, EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA DONA TREBALLADORA.

La biblioteca de Tordera, va ser ahir l’escenari de la presentació del llibre “Algèria sense pors” de Rosa Vendrell. L’acte s’emmarcava en motiu del dia mundial de la dona treballadora. “Algèria sense pors” tracta d’un diari de viatges, escrit en 300 pàgines i acompanyat de 30 fotografies, que Rosa Vendrell publica després de 12 estades a Algèria des del 2007. Primer, com una turista, després, com una viatgera i finalment, convertida en Warda, a la família algeriana que l’ha adoptada simbòlicament. Ens dona més detalls del llibre l’autora Rosa Vendrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-rosa-vendrell-1.mp3|titles=balanç rosa vendrell 1]

En aquest llibre ens presenta un ampli ventall de famílies, d’esdeveniments culturals i d’aventures pel país, a més de vivències íntimes i personals. L’autora va presentar el llibre i va acompanyar la xerrada amb una projecció de fotografies i exposició de material relacionat amb el viatge. Rosa Vendrell va explicar quina és la situació de la dona en aquest país.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/balanç-rosa-vendrell-2.mp3|titles=balanç rosa vendrell 2]

Al finalitzar l’acte, es va repartir entre tots els assistents, te i pastes elaborades per persones del Magrib.

ÚLTIMES NOTÍCIES