IniciNoticiesEducacióEL CASAL DE JOVES DE TORDERA ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE...

EL CASAL DE JOVES DE TORDERA ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DE LA SETMANA BLANCA ESCOLAR

En motiu de la setmana blanca, els escolars de Tordera no tindran classes aquesta primera setmana de març. És per aquest motiu que, el Casal de Joves de Tordera ha decidit preparar algunes activitats dirigides als joves del municipi. D’una banda, organitza un curs de premonitors i premonitores de lleure, que comença avui i acabarà dimecres. La tècnica de joventut del casal, Carme López, ha explicat que les places d’aquest curs es van omplir de seguida i que ja tenen previst fer-ne un altre.

D’altra banda, per aquests dies de lleure, el casal també ha programat una sortida de dos dies a la Masella, per anar a esquiar. Es tracta d’una activitat conjunta amb altres municipis veïns del Maresme. Escoltem la tècnica Carme López.

Per a més informació de qualsevol de les activitats organitzades des del Casal de Joves us podeu dirigir al mateix casal, al carrer Pujades, número 9, o al telèfon 93 764 58 85. Recordeu que el Casal de Joves està destinat especialment a joves a partir de 14 anys i que els dissabtes a la tarda també hi ha un espai per a nens i nenes de 12 a 13 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES