IniciNoticiesCultura EL FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES PROCLAMARÀ AQUEST CAP DE SETMANA A...

EL FOMENT DE LES TRADICIONS CATALANES PROCLAMARÀ AQUEST CAP DE SETMANA A CANET DE MAR LA PUBILLA I HEREU DEL MARESME 2003.

El foment de les tradicions catalanes, proclamaran aquest dissabte a Canet de Mar, la nova pubilla i el nou hereu del maresme 2003. Entre els candidats, cal destacar la pubilla de Tordera 2003, Ariadna Vergés i l’hereu de Tordera 2003, Jordi Canals. En total, 11 candidates a pubilla i 9 candidats a hereu, lluitaran per aconseguir els títols. Els escollits, substituiran del càrrec a la pubilla de Canet 2002, Núria Serra i l’hereu de Tordera 2002 Ivan Güell. Precisament, la pubilla i l’hereu del maresme 2002, van ser elegits també pubilla i hereu de Catalunya, per tant encara no deixaran d’exercir la seva tasca pels pobles catalans. L’hereu de Tordera, 2001, hereu del Maresme 2002 i Hereu de Catalunya 2002, Ivan Güell, que aquest cap de setmana, dirà adéu de la seva tasca comarcal, ha fet un balanç positiu del any.

L’hereu del Maresme 2002, Ivan Güell, espera que els candidats de Tordera, Ariadna Vergés i Jordi Canals, tinguin sort i puguin aconseguir els títols comarcals 2003.

La proclamació serà demà dissabte on a partir de les 4 de la tarda, a l’ajuntament de Canet de mar, és faran les proves a les pubilles i hereus; de 5 a 7 de la tarda hi haurà una passejada i visita a la casa museu Domènech i Montener, la masia rocosa i a la Casa Domènech, l’espai de Canet de mar on va viure i treballar l’arquitecte Lluís Domenech i Montaner. Seguidament, els candidats visitaran l’antiga casa d’americanos, reformada per l’arquitecte Eduard Ferrés. A les 9 del vespre es portarà a terme el sopar i seguidament la proclamació de la pubilla i hereu del maresme 2003.

ÚLTIMES NOTÍCIES