IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE CULTURA, LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ, EL FÒRUM PER...

LA REGIDORIA DE CULTURA, LA FUNDACIÓ DEL TEATRE CLAVÉ, EL FÒRUM PER AL TEATRE I LA CULTURA I LA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZEN ENGUANY LES ACTIVITATS DE SANT JORDI A TORDERA.

Tordera, prepara per la setmana vinent diverses activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. El proper 22 d’abril, a dos quarts de 9 al Teatre Clavé, hi haurà la presentació del llibre “Fibracolor mig segle d’història” i el lliurament dels premis del concurs literari Sant Jordi en la modelitat de contes breus, poesia i recerca local de la categoria d’adults. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les 6 de la tarda a la biblioteca municipal, hi haurà l’hora del conte a càrrec del grup “l’Espina de la sardina” que presentarà “El drac de Gaudí i altres contes”. A dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé hi haurà la presentació del llibre esguards i lliurament de premis del concurs literari sant jordi de les categories infantil i juvenil i de punts de llibre. Els punts de llibre participants en el concurs estaran exposats al Teatre Clavé fins al 30 d’abril. El dia 24 d’abril, a les 8 del vespre a la biblioteca, es farà la presentació de la novel·la infantil “Quinito, quin curs el teu”, del torderenc Joaquim Haro i amb il·lustracions de Miquel Rabert. Pel 25 d’abril, a les 8 del vespre i a la biblioteca hi haurà la presentació del llibre el gra molins de la baixa Tordera de Joan Bou i Jaume Vellvehí. El dia 26 d’abril a les 7 de la tarda als terrenys del carrer de Joan Maragall, al costat de l’IES Lluis Companys posada de la primera pedra de la futura biblioteca municipal de Tordera. L’acte serà presidit per conseller de cultura de la generalitat, Jordi Vilajoana. A l’acte també hi assistirà l’editor i secretari general d’acció cultural del país valencià, Eliseu Climent. La regidora de Cultura i Ensenyament, Maria Angels Cayró, creu que la posada de la primera pedra és un bona notícia per tothom.

El mateix dia a les 10 del vespre al Teatre Clavé l’entitat Forum pel teatre i la cultura, farà la representació de l’obra de teatre “Amor en blanc i negre”, aquesta obra es repetirà el dia següent a les 7 de la tarda. Pel 28 d’abril, a les 8 del vespre a la biblioteca, xerrada-col·loqui amb l’escriptor Mathew Tree i finalment, el 29 d’abril, a dos quarts de 9 al teatre clavé, inauguració de l’exposició fotogràfica “Apunts” de Montserrat Sants, acompanyada d’haikús escrits per Miquel Martí i Pol. L’exposició es podrà visitar fins al 26 de maig. La regidora de cultura, ha destacat que enguany s’han organitzat més activitats i per tots els gustos.

Els actes de Sant Jordi 2003, estan organitzats per la regidoria de cultura, la Fundació del Teatre Clavé, l’entitat Fòrum pel Teatre i la Cultura i la biblioteca municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES