IniciNoticiesPolíticaLA DIPUTACIÓ DE GIRONA TORNARÀ A INSISTIR A L’ESTAT QUE REPRENGUI LES...

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA TORNARÀ A INSISTIR A L’ESTAT QUE REPRENGUI LES OBRES A LA N-II. EL PORTAVEU DEL PSC DEMANARÀ A FOMENT SI JA DISPOSA DE FINANÇAMENT PER ALS TRAMS ENTRE TORDERA I CALDES.

Un any després que la Diputació de Girona reclamés a l’estat espanyol que s’executessin les obres aturades de la N-II a la demarcació, aquest dimarts l’organisme ha tornat a acordar demanar al Ministeri de Foment que reemprengui les obres, a proposta del portaveu de CiU, Jaume Torramadé. El nacionalista, lamenta que des que es va fer l’última reclamació a l’Estat, ara fa un any, no hi ha hagut “ni planificació, ni inversió, ni dotació, ni execució”.

Per la seva banda, el portaveu del grup del PSC, Narcís Casassa, ha explicat que el Ministeri ‘no ha estat amb els braços plegats’, ja que està buscant finançament per als trams entre Tordera i Caldes. En aquest sentit, ha avançat que el seu grup probablement proposarà demanar a Foment si s’ha avançat en la recerca d’aquest finançament, així com també que es concretin terminis.

Per últim, el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, s’ha mostrat favorable a reclamar de nou a l’Estat que s’impliqui en l’N-II. En aquest sentit, Vilert ha lamentat que les obres avancen a ritmes més accelerats quan es tracta de carreteres de la resta de l’estat espanyol.

ÚLTIMES NOTÍCIES