IniciNoticiesPolítica LA TERTÚLIA POLÍTICA SOBRE BALANÇ DE MANDAT ENTRE CIU I PSC, POSA...

LA TERTÚLIA POLÍTICA SOBRE BALANÇ DE MANDAT ENTRE CIU I PSC, POSA EN EVIDÈNCIA LES FORTES DISCREPÀNCIES ENTRE EL DOS PARTITS EN ELS DARRERS QUATRE ANYS A TORDERA.

Ràdio Tordera, va posar anit el punt i final, a les tertúlies de balanç de mandat, que ha emès en les darreres setmanes, amb els partits polítics en representació municipal. A la tertúlia d’anit de valoració de legislatura, i van participar l’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia i la portaveu i candidata del PSC, Conxita Rodriguez. La representant del PSC, Conxita Rodriguez, va criticar novament l’empresa pública municipal i va acusar CiU de prepotència i d’endeutar l’ajuntament .

L’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia, va fer una valoració positiva del mandat, afirmant que CiU a complert amb el 90% del seu programa electoral.

La tertúlia, es repetirà en diferit dissabte de 2 a 3 del migdia. Ràdio Tordera, presentarà el proper divendres, 9 de maig, el sondeig d’intenció de vot, elaborat pels membres de l’emissora durant el cap de setmana. Durant la campanya electoral, Ràdio Tordera, realitzarà debats amb totes les candidatures que participen en les eleccions municipals. El dilluns 12 de maig, es parlarà sobre promoció econòmica, hisenda i governació, el dijous 15 de maig, sobre Urbanisme i medi ambient; el dilluns 19 de maig, de cultura, festes, ensenyament, participació ciutadana, benestar social, joventut i esports i finalment dijous, 22 de maig, debat final de campanya. El debats, s’emetran de 9 a dos quarts de 11 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES