IniciNoticiesEducacióLES TROBADES DE PARES DEL CURS 2002 – 2003 ES VAN TANCAR...

LES TROBADES DE PARES DEL CURS 2002 – 2003 ES VAN TANCAR AHIR AMB LA PRESÈNCIA DEL SOCIÒLEG SALVADOR CARDÚS I AMB LA PRESENTACIÓ DEL TREBALL “QUÈ SENTEN ELS PARES”.

L’auditori del Teatre Clavé va acollir ahir al vespre la darrera conferència amb els pares del curs 2002-2003. A l’acte va assistir el sociòleg Salvador Cardús i es va parlar de la dificultat dels pares a l’hora de compaginar el treball amb l’educació dels fills.
El convidat a l’acte de cloenda, el sociòleg Salvador Cardús, va parlar sobre l’influència de la televisió en l’educació dels nostre fills.

Durant la xerrada es va presentar el treball “Què senten els pares”, on es recollien les experiències de les trobades del curs 2001-2002, en les que reflexionaven sobre “intel·ligència emocional”.
L’alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia, va destacar la feina realitzada des de l’àrea de psicologia i la regidoria d’ensenyament, per tal de consolidar les trobades de pares a Tordera.

Les trobades de pares es van iniciar el curs 1997 – 1998, amb un propòsit experimental per als pares d’educació infantil. Posteriorment es va ampliar a educació primària i secundària. El curs 99 – 00 es va introduir una cloenda on des de llavors participen persones de renom dins l’ensenyament, com són el filòsof Terricabras, Marta Mata i Miquel Segura.
El cicle de conferències Trobades de Pares d’aquest curs va iniciar-se el passat mes d’octubre, i s’ha adreçat als pares dels alumnes d’educació infantil, primària i secundària de les escoles de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES