IniciNoticiesRegidoriesSEGONS INFORMA EL DIARI EL PUNT, L’AJUNTAMENT DE TORDERA NO HA DONAT...

SEGONS INFORMA EL DIARI EL PUNT, L’AJUNTAMENT DE TORDERA NO HA DONAT INFORMACIÓ AL SÍNDIC DE GREUGES SOBRE EL TALLER AGRÍCOLA QUE MOLESTA ELS VEÏNS DES DE 1999.

Segons el informa el diari el Punt, el Síndic de Greuges dóna per tancada la seva actuació en el llarg episodi de queixes dels veïns de Tordera per les molèsties que provoca l’activitat del taller mecànic Agrícola Tordera. El Síndic abandona després dels reiterats intents perquè l’Ajuntament donés informació sense aconseguir-ho. En una carta d’abril, el síndic Anton Cañellas exposa aquesta falta de col·laboració del consistori i no descarta emprendre altres tipus d’actuacions.
No és la primera vegada que el Síndic manifesta aquesta falta de col·laboració de l’Ajuntament. La sindicatura va demanar informació al consistori tres cops entre el 1999 i el 2000 i després va demanar un informe en dues ocasions més el 2001, i no va rebre cap resposta.
Per la seva banda, l’Ajuntament de Tordera informa que en tot moment s’ha donat resposta a les demandes del Síndic de Greuges relatives a les molèsties causades pel taller.
L’alcalde en funcions, Joan Carles García, assegura que només està pendent de resolució un darrer informe, que els Serveis Tècnics i Jurídics Municipals s’encarregaran de remetre al Síndic.
En aquest sentit, fa uns mesos l’alcalde de Tordera es va reunir amb el secretari del Síndic per atendre aquesta qüestió, i properament es reunirà personalment amb el Síndic de Greuges per tancar definitivament aquesta qüestió.

ÚLTIMES NOTÍCIES