IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA CELEBRA L’ÚLTIM PLE DEL MANDAT AMB L’ACOMIADAMENT DE CINC...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CELEBRA L’ÚLTIM PLE DEL MANDAT AMB L’ACOMIADAMENT DE CINC REGIDORS QUE A PARTIR DE DISSABTE DEIXARAN EL CONSISTORI.

Un ple extraordinari molt ràpid va tancar ahir a la tarda oficialment el mandat municipal del 1999 a 2003. En un ambient distès i menys oficial, ahir es va aprofitar per acomiadar els regidors que no seguiran en el consistori. Els cinc regidors que no tornaran a repetir els propers anys són els convergents, Anna Palome i Joaquim Matas, els socialistes Carmen Fernàndez i Ramon Nonell i el regidor del AIT, Lluis Barrera. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va fer un discurs institucional per agrair la feina feta per tots els regidors durant els últims anys i se’ls va entregar un obsequi. La regidora de Benestar Social, Sanitat i Joventut, Anna Palome, va voler agrair la confiança de l’alcalde de Tordera amb la seva feina.

El regidor de participació ciutadana, mitjans de comunicació i adjunt a l’alcaldia, va acomiadar-se del ple amb la tranquilitat d’haver treballat pel poble els darrers 8 anys.

La regidora del PSC, carmen Fernàndez, també va voler expressar la seva satisfecció del seu pas pel consistori. Fernàndez, va manifestar que li agradaria tornar a l’ajuntament en un temps.

El regidor Socialista, Ramon Nonell, també es va acomiadar ahir del ple, amb l’experiència d’haver participat en el dia a dia de Tordera.

L’últim regidor que ahir s’acomiadava va ser Lluis Barrera que no va assistir al plenari, atès que fa setmanes va renunciar al seu càrrec.
Amb el ple extraordinari d’ahir es va tancar el mandat. El proper ple serà dissabte a les 12 del migdia i servirà per constituir el nou ajuntament. Els nous regidors juraran o prometran els càrrecs i s’incorporaran al consistori. Dissabte hauran de votar l’alcalde, i Joan Carles Garcia ja té la reelecció assegurada amb vuit regidors.

ÚLTIMES NOTÍCIES