IniciNoticiesComerçL’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I INSERCIÓ LABORAL DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA HA...

L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I INSERCIÓ LABORAL DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA HA PUBLICAT AQUEST MES DE JUNY EL TERCER NÚMERO DEL BUTLLETÍ “EMPRESARI”

L’Àrea de Promoció Econòmica i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Tordera ha publicat aquest mes de juny el tercer número del butlletí l’Empresari. En aquest nou número s’ofereixen tres cursos de formació per a treballadors. Per una banda, l’àrea de promoció ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya tres cursos de formació de reciclatge per a treballadors en actiu. Està previst que aquests cursos, pendents encara d’aprovació, es realitzin durant la tardor-hivern d’aquest any.
Des de la revista també s’ofereixen cursos de gestió de microempresa a Tordera. Es tracta de cursos pilot de formació dirigits a responsables de petites i microempreses de Tordera amb una formació bàsica en gestió empresarial que oferirà als empresaris la possibilitat d’adquirir uns coneixements bàsics en gestió empresarial.
L’últim curs de formació que presenta la revista va dirigit a la formació d’aturats i aturades. Un dels cursos aprovats, el d’Administratiu Comptable, ofereix als participants un total de 100 hores de pràctiques en empreses de Tordera. Aquestes hores no suposen cap cost per a les empreses que vulguin participar i vulguin disposar d’un alumne en pràctiques.

D’altra banda, a la revista es rememora la partipació a la 26ª edició de la Fira Mercat del Ram dels sectors de construcció, agricultura i ramaderia, comerç i associacionisme local.

Com a novetat, la revista presenta “La Nova Empresa”, una nova forma jurídica que pretén potenciar i estimular la creació d’empreses, especialment les de dimensió més petita. La Nova Empresa estarà en funcionament a partir del mesos juny-juliol.
Finalment, la revista “Empresari” informa de la possibilitat de capitalitzar l’atur a les persones que es vulguin constituir com a autònoms.
Es recorda a aquelles empreses interessades en alguns dels cursos de formació per als treballadors o que vulguin anunciar-se a la revista, que s’han de posar en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica, a la plaça de la Concòrdia, de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 2 de la tarda, o bé trucant al telèfon 93 765 04 14 o al número de fax 93 764 26 09.

ÚLTIMES NOTÍCIES