IniciNoticiesEducacióLA CREU ROJA DE L’ALT MARESME AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE...

LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZA DEMÀ UNA SORTIDA AMB LA GENT GRAN I USUARIS DE TELEASSISTÈNCIA DE LA CREU ROJA A L’ALT MARESME

La Creu Roja a l’Alt Maresme organitza demà una sortida amb la gent gran, principalment usuaris del Servei de teleassistència Domiciliaria de la Creu Roja. L’activitat te la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera.
Hi participaran gent gran i voluntaris/àries de les Poblacions d’influència de la Creu Roja a l’Alt Maresme: Calella, Pineda, Malgrat, Tordera, Palafolls, Santa Susanna i Fogars de la Selva. La sortida es fa per la gent gran que a vegades te dificultats per sortir i relacionar-se. S’engloba dins els projectes de gent gran de la Creu Roja que van més enllà del fet merament assistencial i que volen potenciar la relació entre usuaris/àries i també amb els voluntaris/àries de la Creu Roja. Així ho explicava, el coordinador de la creu roja de l’alt Maresme, Alfons Molons.

La sortida és al Parc Prudenci Bertrana de Tordera on es farà un esmorzar, uns parlament i una activitat Lúdica. L’activitat començarà a les 10 del matí.

ÚLTIMES NOTÍCIES